středa 23. září 2009

PF ZČU - ať žije korupce


http://www.lidovky.cz/skandal-na-plzenskych-pravech-graduje-chybi-35-dizertaci-pj0-/ln_domov.asp?c=A090922_211541_ln_domov_mev 

Jak má mít člověk důvěru v právo a právní stát. Jak má mít důvěru k nastupující nové generaci těch, kteří by měli rozhodovat o tom, co je dle práva a co podle něj není. Sám dobře vím, že na právnickou fakultu v Plzni byli přijímáni někteří moji bývalí studenti, kteří si ještě v maturitním ročníku pletli politickou levici a pravici, pro něž byl Hitler vítězem druhé světové války ap. Vůbec nepochybuji o tom, že tito jedinci se na školu dostali pouze díky vlivným konexím. Co si totiž myslet o studentovi, který již ví, že byl na školu přijat v době, kdy ostatní spolužáci, kteří ve stejném termínu dělali přijímací řízení, ještě rozhodnutí neznali, jelikož nebylo zveřejněno.  Na této škole za podivných okolností vystudovalo mnoho " elitních" a prominentních osob. Zajímalo by mě jak, když je v daném ročníku nikdo ani nezaregistroval. Kdysi se říkalo: " Každá kráva, dělá práva..," platí to doposud, jen těmi voly, kteří na toto doplatí, budeme my, všichni, celá naše společnost.
Jestliže škola, která má učit právu, zároveň dokazatelně kontinuálně vyučuje virtuální semináře ze společenské korupce, nejde očekávat nic jiného. Ke smůle nás všech, ale to poznáme až později, až nás budoiu soudit soudci, kteří se budou domnívat, že komunista Hitler vyhrál válku.

1 komentář: